Notícies del lloc

Convocatòria Erasmus+ 2018-19

 
Imatge Manel Lloret Zaragozi
Convocatòria Erasmus+ 2018-19
per Manel Lloret Zaragozi - divendres, 2 de novembre 2018, 17:21
 

Alumnat de CFGS,

Ja s'ha obert la convocatòria Erasmus+ per al curs 2018-19, i en les properes setmanes començarà el procés de selecció pel qual s’escollirà als alumnes per realitzar pràctiques a l’estranger. Al Suro Virtual  del centre (missatges al fòrum de TUTORIA dels cicles de grau superior) s'informarà de la data i hora de les reunions informatives convocades en les quals es tractaran qüestions com els criteris i procés de selecció, documents de sol·licitud, possibles països de destinació de les mobilitats per al curs 2018-19, finançament, empreses on es realitzaran les mobilitats, etc.

També s’informarà de la data de les proves d’idioma i reunions amb el tutor corresponents al procés de selecció de l’alumnat sol·licitant.

Per una altra banda, ja està disponible al suro (apartat de mobilitat, curs 2018-19) tota la informació relacionada amb les estades Erasmus+ per aquest curs. Per a qualsevol dubte podeu contactar amb el coordinador de mobilitat: jbay2@xtec.cat.

Moltes gràcies.

 

Imatge Manel Lloret Zaragozi
Re: Convocatòria Erasmus+ 2018-19
per Manel Lloret Zaragozi - dimecres, 14 de novembre 2018, 10:13
 

Tots aquells alumnes de CFGS que s'heu presentat al procés de selecció Erasmus+ ja podeu consultar la nota de la prova de nivell d'anglès al suro a l'apartat de MOBILITAT---CURS 2018-19---NOTES PROVA DE NIVELL D'ANGLÈS.

Qualsevol dubte podeu passar pel departament d'hoteleria durant les hores del Coordinador de mobilitat o escriure'm un correu a mobilitat@iessitges.cat.

Molta sort!

 

Gràcies!