Notícies del lloc

Guanyadors concurs The Fonix 2018

 
Imatge Manel Lloret Zaragozi
Guanyadors concurs The Fonix 2018
per Manel Lloret Zaragozi - dijous, 15 de novembre 2018, 14:21
 

Aquest estiu passat dos dels alumnes guanyadors del concurs Interescolar d’anglès The Fonix del curs 2017-18 van poder gaudir del seu merescut premi: un curs intensiu d’anglès de dues setmanes de duració a la capital d’Irlanda del Nord, Belfast.

 

Tant el Yago com la Berta (enguany alumnes de 4t ESO C) van aprofundir en l’aprenentatge de l’anglès no només a dins de les aules, si no també a fora, tot interactuant amb altres companys i companyes d’arreu del món. Però no tot van ser classes ordinàries de llengua, a les tardes i caps de setmana aprofitaven per a visitar els llocs més emblemàtics de la ciutat, i també per a fer petites a escapades als afores.

 

Estem molt contents de que els i les nostres alumnes puguin aprendre en contextos i situacions comunicatives reals, a la vegada que gaudeixen de noves experiències. A més a més, són ells mateixos els que s’han guanyat aquesta recompensa amb esforç, dedicació, talent i constància! Esperem que pugueu emprendre molts més viatges com aquest en un futur!