Notícies del lloc

Bateguem tots junts. Donació de sang dijous 17 de gener

 
Imatge Manel Lloret Zaragozi
Bateguem tots junts. Donació de sang dijous 17 de gener
per Manel Lloret Zaragozi - dimarts, 15 de gener 2019, 08:56
 

Benvolgudes famílies,

Ens preparem per a la cloenda del projecte de donació de sang del proper dijous 17 de gener, a partir de les 15h a la sala d’actes de l’institut i de manera simultània a l’escola Miquel Utrillo.

Esperem de vosaltres una assistència a l’altura de l’estupenda feina cooperativa que els nostres alumnes de 3 ESO venen realitzant en torn als continguts de la campanya, de la sang i del sistema circulatori. Per als docents que porten la campanya està ja essent un èxit de treball en equip, respecte i compromís amb els objectius d’aprenentatge del projecte. Bordem entre tots el projecte amb la vostra participació el proper dijous com a donants per al Banc de Sang i Teixits de Barcelona. La causa humanitària s’ho val.

Els alumnes de 3 ESO han preparat petits obsequis per als donants i també s’han organitzat per muntar un servei de ludoteca a la biblioteca de l’institut per aquells que veniu acompanyats de fills petits.

Us fem a mans algunes de les evidències de la feina ja feta:

  • Els vídeos dels programes de ràdio i promocionals de la campanya el·laborats per ells mateixos.

https://www.youtube.com/channel/UC0bzB8b69PqO685F4SItpwg/featured

  • Imatges de les conferències, dinàmiques i tallers experimentals preparts i realitzats pels alumnes el matí de dilluns 14 a les escoles Agnès i Esteve Barrachina, de 1r de primària a 6é de primària.

https://drive.google.com/drive/folders/1SgOx32WK9st-2yNGBEKPhkPmgkU8zoCK?usp=sharing

 

El 17 de gener… que ningú perdi el ritme!!