Fòrum d'avisos i notícies

TAPS SOLIDARIS

 
Imatge Andreu Bosch Ayza
TAPS SOLIDARIS
per Andreu Bosch Ayza - dilluns, 3 de juny 2019, 07:13
 

RECOLLIM TAPS SOLIDARIS

 

Des de fa temps la Roser, la Nati i la Soledad, van recollint taps solidaris. Els taps solidaris són una iniciativa que millora el Medi Ambient perquè recull un tipus de plàstic molt adequat per ser reciclat i, a més, serveix perquè alguna causa solidària vagi endavant. Us proposem, des d’Escola Verda, que les ajudem durant aquesta setmana (i sempre!) a recollir molts taps per a en Jan, un nen que té diabetis tipus 1.

Voleu ajudar a millorar el Medi Ambient? Ens voleu ajudar en una causa solidària?

Clar que sí!!!

Porteu-nos els vostres taps a secretaria!

 

VOLEU SABER-NE MÉS?

Els taps són per a un nen de 8 anys de Vilanova i la Geltrú, el Jan. Té diabetis tipus 1 i això fa que hagi de controlar el nivell de sucre a la sang cada 3 hores per a evitar que una pujada o baixada de sucre el pugui fer entrar en coma. L'objectiu de la recollida de taps és per ajudar a pagar l'ensinistrament de la seva gossa Ney per tal que detecti aquestes pujades o baixades de sucre i evitar, així, tantes punxades.

ENCARA MÉS?

Cliqueu l'enllaç del web on ho expliquen més detalladament: 

https://www.leetchi.com/c/solidaridad-de-jan-gonzalez-garcia?fbclid=IwAR1WkWREvNGgu-hHQGRx7TvppmYmMu2TfQ4-9cfbY9qf58DoNjsv-MHA1Y4

Imatge Andreu Bosch Ayza
Re: TAPS SOLIDARIS ---DARRERS DIES!!!
per Andreu Bosch Ayza - dijous, 13 de juny 2019, 07:08
 

Dilluns vinent a les 10 del matí vindrà Love Sitges a recollir-los i ens farem una foto en el moment de lliurar els nostres taps solidaris. Si encara en teniu per casa, és un bon moment per dur-los a l'insti!!!!

Si us voleu fer una foto amb nosaltres el dilluns, 17, esteu convidats!!!