Notícies del lloc

Vacuna Td per als alumnes de 2n ESO

 
Imatge Manel Lloret Zaragozi
Vacuna Td per als alumnes de 2n ESO
per Manel Lloret Zaragozi - dijous, 4 de desembre 2014, 11:27
 

Benvolguts pares, mares i/o tutor/a:


Com cada any i coincidint amb el curs escolar, el Departament de Salut procedirà a administrar la vacuna Td (tètanus i diftèria) a l’institut segons el calendari de vacunacions a 2n d’ESO. També l'alumnat que correspondria estar en 2n ESO.
L’objectiu de la vacunació a l’escola és facilitar l’accés a la vacunació i continuar amb el calendari de vacunacions que s’inicia a la infància. Per aquest motiu, és molt important la vostra col·laboració.


En general, la vacuna és ben tolerada malgrat que pot donar molèsties locals i/o malestar general. Pràcticament mai produeix efectes adversos greus.


Per tal de poder procedir a vacunar, us sol·licitem que formalitzeu la butlleta adjunta i indiqueu si autoritzeu a vacunar al vostre/a fill/a i retorneu la butlleta al tutor o tutora de l’institut.
La data de l'administració de la vacuna en el nostre centre és el proper dia 15 de desembre a les 11h . El/la vostra filla o fill ha de portar el carnet de salut o el carnet de vacunació per anotar-hi les dosis administrades i revisar la informació de la vacunació que hi consta.


Per a més informació podeu consultar el web de vacunes del Departament de Salut (Canal Salut) o trucar al telèfon 061 del CatSalut Respon.


Agraint la vostra col·laboració, rebeu una cordial salutació.

La direcció