Notícies del lloc

Informació llibres curs 2014-15

 
Imatge Manel Lloret Zaragozi
Informació llibres curs 2014-15
per Manel Lloret Zaragozi - divendres, 4 de juliol 2014, 10:19
 

Benvolguts pares i mares,


Aquest curs l’AMPA, conjuntament amb la direcció del centre, i amb l’aprovació del Consell Escolar, continuarà oferint el Projecte de Reutilització de llibres de text amb l'empresa IDDINK que tan bons resultats ha anat donant els darrers cursos. Els avantatges que ofereix són, en resum:

  • Estalvi del 50 % respecte el PVP en l’adquisició dels llibres reutilitzables (ecoBooks).
  • Els ecoBooks s’han de tractar bé i s’hauran de tornar en bones condicions de reutilització al centre en finalitzar el curs. En cas de no tornar els ecoBooks o tornar-los en mal estat segons les condicions què informarà Iddink, s’haurà de pagar l’estalvi aconseguit respecte al preu de llibre nou.
  • Comanda flexible: Es poden demanar alhora llibres nous, reutilitzables, de lectura, etc...
  • Les comandes es lliuraran a domicili a partir de la quarta setmana d'agost.
  • La comanda es podrà fer a través de la web d’Iddink (www.iddink.cat) o al telèfon de comandes (902 565 411). Igualment Iddink oferirà la possibilitat de fer la comanda presencialment el dia 7 de Juliol de 9:30h a 14:30h.

Un any més us animem a utilitzar aquest innovador sistema que redueix els costos mediambientals i, que com es pot veure en el següent quadre, comporta un gran estalvi econòmic:

 

En els fulls que adjuntem s’informa amb més detall de com fer les comandes i el pagament de les mateixes, tot i que us animem a que assistiu a la reunió informativa en la que s’explicarà aquest innovador sistema per reduir els costos econòmics i mediambientals i per fomentar valors com la sostenibilitat i la responsabilitat.

REUNIÓ INFORMATIVA EL 19 DE JUNY A LES 19:00h SALA D'ACTES

FULL INFORMATIU DE COM COMPRAR ECOBOOKS

FULL INFORMATIU DE COM TRACTAR I RETORNAR ECOBOOKS

Cordialment,


La Direcció i l’AMPA