Notícies del lloc

Benvinguda al nou Suro Virtual!

 
Imatge Gestor Suro Virtual
Benvinguda al nou Suro Virtual!
per Gestor Suro Virtual - divendres, 13 de febrer 2015, 11:50
 

Com podeu veure, hem rentat la cara a la web del nostre centre per a que tingui un disseny més net i atractiu per als nous visitants que no ens coneixen i amb uns menús més clars i operatius per als que la feu servir cada dia.

La web consta d'una part central on es mostraran tots els continguts i que, en la pàgina principal hem volgut deixar-la només amb una rua de fotos del centre que periòdicament anirem modificant.

Tots els blocs que abans estaven a dreta i esquerra s'han reduït dràsticament per deixar només els més necessaris flotant a la dreta (bàsicament notícies i esdeveniments propers). Igual que abans es poden mostrar i ocultar amb els botonets "+" i "-" i es poden acoblar al lateral esquerre de la pantalla amb el botonet "<". Es poden desacoblar prement el botonet ">" que hi ha a baix de tot a l'esquerra

Els menús que abans estaven a la dreta s'han corregut a l'esquerra i s'han organitzat de manera més clara per tal que cada u vagi, habitualment, al menú que conté les eines més emprades en el dia a dia.

Hi ha algun enllaç que encara no està operatiu, tingueu paciència!

Esperem que us agradi el nou disseny. Qualsevol comentari que vulgueu fer, envieu-ho mitjançant un missatge intern al coordinador d'informàtica.

Gràcies