Quan passeu llista, és possible que a algú li surtin les hores corregudes.
Això és degut a l'ajust horàri diferent de cada usuari (UTC, GMT, GMT+1, GMT+2, etc.).
Es configura al Bloc Arranjaments > Perfil. Però no cal que toqueu res, per un mes que queda.
És un error conegut i sota control que, el curs que vé, quan fem els horaris ja no es donarà, doncs tothom es basarà en l'hora del servidor.
"Lo siento mucho, no volverá a pasar".
JC(I)B