Contribuidor: Tots els permisos per només a l'espai (Carpeta) on l'administrador l'indiqui (*).
Col·laborador: Tots els permisos només al lloc que hagi creat o hagi estat invitat amb aquest rol (*).
Administrador: Tots els permisos a tots els llocs i continguts.
(*) Per a tots els rols que tinguin la opció d'afegir o crear continguts tindran totes les opcions disponibles sobre aquells documents (editar metadades, eliminar-lo, etc.)