COM CANVIAR ELS DRETS DE COMPARTICIÓ

Si un cop compartida una carpeta o un arxiu, cal que facis canvis en la forma de compartir-la (per exemple rectificar un mail que has posat malament, o si vols que sigui en forma de lectura i no d'edició...), clica damunt de l'arxiu o carpeta, i segueix els passos que tens a continuació per arribar a la finestra de configuració avançada on pots...

1. Eliminar o canviar els drets als usuaris amb qui has compartit la carpeta o arxiu

2  Permetre o no que usuaris amb drets d'editar puguin afegir més usuaris

3  Canviar la forma de compartir la carpeta i fer que els que tinguin l'enllaç puguin veure-la, o tornar-la pública.

Darrera modificació: dijous, 8 de juliol 2021, 11:49